Sponsoring

Doorloop het 12 stappenplan met behulp van een sponsor . . .

groepstherapie-sponsor

Extra hulp om je verslaving te bestrijden dankzij een sponsor

De meeste verslavingen zijn erg hardnekkig. Het is erg lastig om eraf te komen en veel personen zullen een terugval ervaren. Een verslaving kan verschillende oorzaken hebben. Daarom is de behandeling ervan voor iedereen anders. Elk persoon ervaart zijn of haar verslaving op een andere manier. Uiteraard is het middel of het gedrag waar je aan verslaafd bent ook van belang. Het inschakelen van professionele hulp is vaak de meest effectieve methode om van een verslaving af te komen. 

Het is belangrijk dat je daadwerkelijk van je verslaving af wilt

Met extra hulp kun je veel verder komen. Uiteindelijk is je eigen motivatie de cruciale factor. Je moet echt willen stoppen met je verslaving. Als dat niet het geval is dan is de kans zeer klein dat je stopt met onwenselijk middelengebruik of ongecontroleerde gedrag. Bovendien zal professionele hulp dan als een soort tegenstander ervaart worden. Een groep mensen of een persoon die proberen om je van een middel af te helpen terwijl je dat zelf helemaal niet wilt. Het is natuurlijk vrijwel onmogelijk om iemand dag en nacht in de gaten te houden. Dat kan alleen bij gedwongen opname en dan moeten er eerst levensbedreigende situaties ontstaan zijn. 

Hulp van een betaalde sponsor

Zoals gezegd is professionele hulp in de meeste gevallen de beste manier om van een hardnekkige verslaving af te komen. Professionals met ervaring weten als geen ander wat er nodig is om van een verslaving af te komen. Daar komt bij dat veel mensen die actief zijn in de verslavingszorg ervaringsdeskundigen zijn. Dat betekent dat zij al een keer van een verslaving afgekomen zijn. Op Verslavingsnazorg.nl kun je hulp inschakelen van Lonny die precies weet wat je nodig hebt. Dat doe je vooral door veel met hulp in contact te staan.

Daarom zijn er drie verschillende opties samengesteld. Deze zijn er stuk voor stuk op gericht dat je te allen tijde contact op kunt nemen met een professional. In de eerste optie kan dat via e-mail. De volgende optie brengt je ook in contact via WhatsApp. Met de derde optie kun je ook bellen en een video-call starten. Deze opties zijn vooral bedoeld als nazorg. Ze zijn opgesteld om te voorkomen dat je een terugval maakt en om clean te blijven.

Live contact met een sponsor

Je kunt ervoor kiezen dat je rechtstreeks in contact komt met een professional die jou kan helpen. Je kunt bellen en zelfs via videochat contact opnemen. Hierdoor krijg je snel en gericht hulp wanneer je het echt nodig hebt. Uiteraard kun je ook nog steeds contact opnemen via de email of WhatsApp. Onderneem actie en kom voor altijd van je verslaving af!

Open chat
Heb je vragen?