Over Lonny

Hulp nodig? Ik sta voor je klaar . . .

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?
Neem contact op via het contactformulier.

Het belang van nazorg voor verslaafden

Stoppen met een hardnekkige verslaving is erg lastig. Een terugval zit vaak in een klein hoekje. Nazorg is een belangrijke manier om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Veel verslavingen leiden namelijk tot grote problemen. Middelenmisbruik is bijvoorbeeld erg ongezond voor je lichaam en kan de oorzaak zijn van ernstige, medische aandoeningen. Daarnaast is het vaak erg lastig om het dagelijks leven op een fatsoenlijke manier te combineren wanneer je verslaafd bent aan een bepaald middel. Financiële problemen behoren ook tot de veelvoorkomende uitkomsten van een verslaving. Dat kan gokken of shoppen zijn, maar ook het gebruik van een verslavend middel. Om al deze problemen tegen te gaan, is het cruciaal dat er voor mensen die pas gestopt zijn met een verslaving wordt gezorgd. 

1. Wat als we samen je verslaving aanpakken?

Ik weet namelijk zeker dat we de verslaving de baas kunnen zijn, dat we er samen voor zorgen om eerlijk naar jezelf te durven kijken. We gaan kijken waar je pijn en angst zit als deze al dan niet helder is.

Het doel is het werkboek Lonny`s Twaalf Stappen invullen. Dit gebeurt in stappen en niet alleen, dit doe je met mij en soms vraag je hulp van anderen (van wie? een vriend, vriendin of familie-leden).

Het is zeker een niet makkelijke weg, ik ben kritisch en eerlijk, dat is niet altijd even makkelijk maar stoppen met verslaving is geen makkelijke weg en terugvallen des te makkelijker. Bij verslavingen is het belangrijk om voeding en beweging en ritme in het dagelijkse leven te integreren.

We zorgen er samen voor dat jij niet meer terugvalt in je verslaving of valt in andere verslavingen.

2. Verslavingsnazorg bewezen methode met Lonny

3. Kies uit:

Open chat
Heb je vragen?