Gratis motivatie

Ontvang elke week hulp via de e-mail van een professional  . . .

Hulp van Lonny via e-mail

Met het meest basic pakket kun je bij verslavingsnazorg.nl al een heel eind komen. Je kunt namelijk dag en nacht contact opnemen via de e-mail. Hierdoor kun je in een vroeg stadium aangeven dat je een erg hunkering naar een bepaald middel of een bepaalde handeling hebt. Het erkennen van het probleem is vaak de eerste stap richting een oplossing. Door Lonny zo snel mogelijk te mailen over een mogelijke terugval, neem je een goede eerste stap om definitief van je verslaving af te komen. Bovendien krijg je uiteraard uitgebreid en helder antwoord van iemand die kennis van zaken heeft en je zo goed mogelijk probeert te helpen.

24/7 uur bereikbaar met behulp van WhatsApp

Lonny kan niet altijd bij je in de buurt zijn tijdens de nazorg. Gelukkig zijn daar tegenwoordig talloze oplossingen voor. Whatsapp is bijvoorbeeld een zeer mooi en handig alternatief. Het functioneert allemaal net wat sneller dan e-mail. Hierdoor kun je snellere reacties verwachten en sta je nog sterker in je schoenen wanneer je mogelijk een terugval kan maken.

Wat is een verslaving en wat kun je er tegen doen?

Ernstige verslavingen kunnen iemand hele leven beheersen. In Nederland zijn er behoorlijk wat personen die ergens verslaafd aan zijn. In het algemeen betekent het dat je niet meer zonder een bepaald middel of een bepaalde bezigheid kan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je verslaafd bent aan alcohol, drugs, gokken of dat je de hele dag op het internet zit.

email

Ontvang gratis motivatie per mail

De juiste motivatie kan de doorslaggevende factor zijn om te stoppen met je verslaving. Je kunt je gratis aanmelden voor onze nieuwsbrief. Daarin staan allerlei heldere boodschappen die je kunnen helpen om je verslaving te verslaan. De nazorg is een belangrijke fase bij het bestrijden van een verslaving. Een speciale nieuwsbrief helpt je mee om jou doel te bereiken. 

Een mail met een specifieke boodschap

Gerichte hulp is vaak de beste manier om van een verslaving af te komen. De nieuwsbrief bestaat uit inspirerende verhalen en woorden van ervaringsdeskundigen, medische experts en personen die verslaafden in hun naaste omgeving hebben gehad. Het kan de juiste inspiratie zijn om jou net dat laatste zetje in de goede richting te geven. De mails bestaan vaak uit innemende verhalen. Daarnaast kun je ook handige tips verwachten waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Lang van een middel afblijven is vaak lastiger dan tijdelijk stoppen. Juist daarom is nazorg zo belangrijk. Want een terugval kan op ieder moment gebeuren, vooral wanneer je in een lastige situatie terecht komt.

Open chat
Heb je vragen?