Disbalans, Burn Out, Futloos

16 juli 2020

Balans?

De viereenheid?

Doen, voelen, denken en bezieling (spiritueel).

Wat is disbalans van je viereenheid.

Ik ben toch in balans zeggen veel moeders die de dromen najagen. Werken, huishouden, sporten, kinderen, huis huisdier, gezonde voeding. Maar Uiteindelijk met een burn out thuis komen te zitten. Ik ben toch in balans? Niet in de gaten dat zij het leven voorbij rennen.

Ren jij je leven voorbij? Je rent van de ene plek naar de andere, kinderen wegbrengen, kinderen halen. Werken koken opruimen. Je sport, omdat het gezond is, tijdens het sporten zit je met het hoofd al bij de was. Je bent chagrijnig , de kinderen zijn moe en hebben jouw echte aandacht nodig. Je hebt je bobby opgegeven want je bent moe en je hebt daar geen tijd voor. Je bent blij om uitgeblust op de bank tv te kijken met een wijntje omdat je anders niet kunt slapen. Je leeft van vakantie naar vakantie om bij te tanken, maar je bent alleen bezig met anderen. Je man je kinderen je vrienden, echt tijd voor jezelf waar?

Heb jij dan nog een idee of je kunt voelen, je hoofd neemt de overhand. Of je voelt de hele tijd alleen maar dat je niet meer kunt, je huilt waar niemand bij is, of je bent boos op iedereen en alles. Door je te leiden van je emoties ben je te inpulsief en mis je een heldere koers.

Ben jij niet bewust van de vier aspecten van voelen, denken, doen, bezieling afzonderlijk.

Dan speelt het leven met jou. Jij hebt geen idee meer hoe je mag spelen in dit mooie leven. 

Wanneer je 4 delen mooi in balans zijn dan komt er meer inspiratie, passie, creativiteit, energie en je krijgt er vrijheid voor terug,

Wil jij weer creatief zijn of worden? Meer passie in je leven of juist meer voelen of de spirituele kant bewonderen.
Of gewoon weer van jezelf leren houden.

Start vandaag, stel niet uit tot morgen waar je vandaag al verandering in kunt brengen.

Herken jij dit, ben jij uit disbalans of wil je meer weten hoe weer in balans te komen.

Bel voor een gratis intake 06-40081505

Deel dit blogartikel:

Heb je vragen?